Materiale pentru instalații sanitare...

Termeni și condiții

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI.

          Achizitionarea  produselor prin intermediul acestui site, implică acceptarea unei serii de termeni și condiții prezentate în rândurile ce urmează. Vă rugăm să luați la cunoștință acesti termeni și condiții. 

MARINSTAL Com srl își rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nici o consemnare.

– Conform legislației, datele personale ale clienților furnizate pe site sunt folosite doar pentru efectuarea comenzilor online.

– Imaginile prezentate în site au caracter informativ și pot exista mici deosebiri față de produsele prezentate la sediul firmei in showroom  amenajat. Produsele ce urmează să fie livrate se pot diferenția, de cele prezentate sub forma de fotografie pe site-ul firmei.

– MARINSTAL Com srl nu  poate oferi garanția disponibilității produselor afișate în stoc. În cazul produselor deja comandate compania își rezervă dreptul și obligațivitatea de a informa clientul, de a anula livrarea comenzii și de a rambursa suma de bani echivalentă valorii produsului, în cazul în care plata este făcuta în avans. Suma de bani achitată în avans va fi returnată clientului de câtre firma intr-un termen limită.

Avansul stabilit de firmă în cazul comenzilor este echivalent cu minim 25% din valoarea totală a facturii.

– MARINSTAL Com srl își stabilește propriul regulament de promoții. Regulamentul este pus la dispoziția clienților pe site-ul firmei. Clienții care își lansează o comandă în timpul unei promoții încă valabile și cei care respectă întreg regulamentul, pot beneficia de promoție in limita stocului disponibil.

– MARINSTAL Com srl și furnizorii firmei nu se fac răspunzători pentru eventualele greșeli facute in lista de prețuri, a descrierilor. În anumite condiții, dacă prețurile produselor sau caracteristicile acestora au fost publicate greșit pe site, firma își rezervă dreptul de a anula comanda sau livrarea produsului și de a anunța clientul.

– MARINSTAL Com srl livrează produsele in ambalaj original și sunt insoțite de Factură fiscală și Certificat de garanție.

– Garanția produselor, implică repararea sau înlocuirea produselor defecte. Condițiile de garanție sunt în concordanță cu legislația, conform Legii 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției clientul este obligat să prezinte produsele în ambalajul original, împreună cu accesoriile suplimentare, formularul de garanții, copiile de pe factură  fiscală și certificatul de garanție. În condițiile în care clientul nu prezintă aceste documente complementare, firma își rezervă dreptul de a returna produsul solicitantului și de a nu soluționa garanția.

– Produsele care prezintă lovituri, zgârieturi sau au componente deteriorate, arse sau sigilii rupte, sau sunt deteriorate din cauza pătrunderii de lichide, metale sau substanțe chimice care au ajuns in interiorul lor, nu prezintă obiectul garanției.

Montarea, instalarea, pornirea echipamentelor de câtre persoane neautorizate, nepricepute poate cauza defectarea echipamentului si pierderea garanției! Termenul de rezolvare a produselor în garanție este 20 de zile lucrătoare.

          Firma deține titlul de proprietar al site-ul atestat printr-un act doveditor care îi oferă protecție legislative.

          Abuzul și folosirea fără acordul firmei a elementelor din site este o acțiune ilegală și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Coș

Your Cart is Empty

Înapoi în magazin