Materiale pentru instalații sanitare...

Autorizații

Societatea execută servicii, proiectare, instalații de utilizare gaze naturale, punere în funcție și verificare pentru centrale pe gaz sau combustibil solid și pentru instalații de gaz. Firma este autorizată în proiectare și execuția instalațiilor de gaze utilizare naturale și are autorizație ISCIR.

Sisteme de instalații termice, climatizare, instalații sanitare pe rază de 50 km distanță de la Marghita, adică sediul societații.

 

Firma are angajat instalatori autorizați.

 

Putem să executăm lucrări de instalații complexe la construcții noi, începând de la proiectarea instalației de utilizare gaze naturale, în cazul sistemelor de încălzire pe gaz sau execuția instalațiilor de încălzire centrală pe combustibil solid, încălzire în pardoseală și/sau cu radiatoare, instalații sanitare, canalizare, panouri solare, etc.

 

Putem monta centrale până la 400 kW și putem să vă oferim punere în funcțiune, service în garanție sau post garanție, verificare tehnică periodică /VTP/ la branduri, mărci de centrale pe care le comercializăm și/sau avem contract de service.

Firma este reprezentant al mărcii: Ariston și Chaffoteaux, Celsius, Magdolna, Woody, Atmos, Hajdu, Drazice, Tesy, Wilo, Arco, Giacomini, Novapex, Fränkische, Tucai, Farg, Bison, Styron, Purmo, Eurad, Korado, Cersanit, LaFarga, Viega, Sanica, Gebo, Berg Montana, Teka, Ferro, Coldex, Gree, Nordstar, Foras, Matra, Computherm, etc.

                                   

 

Oferim garanție atât pentru materialele instalate, și pentru serviciile efectuate.

Coș

Your Cart is Empty

Înapoi în magazin