Materiale pentru instalații sanitare...

Retur

Politica de retur

În cazul produselor achiziționate la distanțe există opțiunea returnării produselor  conform O.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul după notificare în scris să renunțe la cumpărare fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

 

Returnarea produselor se poate face în următoarele cazuri:

    Ați primit alt produs decât cel comandat, să ne anunțați în cel mai scurt timp de acest lucru. În acest caz cheltuielile de transport vor fi suportate de câtre Marinstal com srl.

Dacă marfa primită prezintă deteriorări aveți drepturi să refuzați primirea. În acest caz vă rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp, pt ca să putem schimba produsul  cu alt produs nedeteriorat.

Produsul returnat trebuie să fie in aceeași stare în care a fost livrat în ambalajul original, cu toate accesorile intacte și documentele însoțitoare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în maxim de 20 zile lucrătoare de la retur.

Dacă marfa comandată și returnată prezintă urmatoarele defecte: zgâriată, crăpată, are urme de lovituri, urme de lichid nu sunt admise pentru returnare.

MARINSTAL COM srl își rezervă dreptul de a selecta clienții.

Coș

Your Cart is Empty

Înapoi în magazin