Materiale pentru instalații sanitare...

Etichetă: Filtru

Afișez toate cele 2 rezultate

 • Filtrul TF1 Compact Fernox este un filtru în linie de înaltă performanţă, la care acţiunea hidrociclonică trimite impurităţile către ansamblul de magneţi proiectat special al unităţii, eliminându-le din apa din sistem şi reţinându-le în interiorul filtrului. Filtrul TF1 Compact Fernox a fost conceput pentru a fi montat în sistemele de încălzire din gospodării, în situaţiile în care este posibil ca accesul la instalaţii să fie restricţionat. Dacă spaţiul liber de trecere la tavan este limitat, filtrul TF1 Compact poate fi montat într-un unghi de 45 de grade fără a compromite performanţa, pentru a permite îndepărtarea magnetului în vederea curăţării unităţii.

  Citește mai mult
 • PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE: Prin acțiunea continuă și constantă filtrul magnetic colectează impuritățile prezente în instalație împiedicând circulația liberă a acestora evitând astfel uzura și deteriorarea componentelor instalației: centrale termice, pompe, vane, schimbatoare de caldură. MG1 exercită o acțiune constantă de protecție a cazanului.

  UTILIZARE: Este recomandată instalarea MG1 pe retur la intrarea în centrală pentru a o proteja de toate impuritățile vehiculate în instalație, chiar de la punerea în funcțiune. Mulțumită dimensiunilor compacte își gasește aplicație chiar sub centrală.

  GRADUL DE FILTRARE: MG1 elimină particulele magnetice și nonmagnetice ce pot provoca pagube instalației chiar din prima zi de funcționare. Pasajul continuu al fluidului prin filtru în timpul funcționării normale a sistemului în care este instalat duce treptat la eliminarea completă a impurităților de orice fel.

  Filtrul MG1 RBM este soluția optimă de rezolvare a problemelor instalației cauzate de particulele în suspensie în special rugina și namoluri ce se formează din cauza coroziunii și a depunerilor ce apar în funcționarea normală a instalației.

  Adaugă în coș

Coș

Your Cart is Empty

Înapoi în magazin