Materiale pentru instalații sanitare...

Etichetă: Filtru antimagnetită RBM MG1

Afișez singurul rezultat

  • PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE: Prin acțiunea continuă și constantă filtrul magnetic colectează impuritățile prezente în instalație împiedicând circulația liberă a acestora evitând astfel uzura și deteriorarea componentelor instalației: centrale termice, pompe, vane, schimbatoare de caldură. MG1 exercită o acțiune constantă de protecție a cazanului.

    UTILIZARE: Este recomandată instalarea MG1 pe retur la intrarea în centrală pentru a o proteja de toate impuritățile vehiculate în instalație, chiar de la punerea în funcțiune. Mulțumită dimensiunilor compacte își gasește aplicație chiar sub centrală.

    GRADUL DE FILTRARE: MG1 elimină particulele magnetice și nonmagnetice ce pot provoca pagube instalației chiar din prima zi de funcționare. Pasajul continuu al fluidului prin filtru în timpul funcționării normale a sistemului în care este instalat duce treptat la eliminarea completă a impurităților de orice fel.

    Filtrul MG1 RBM este soluția optimă de rezolvare a problemelor instalației cauzate de particulele în suspensie în special rugina și namoluri ce se formează din cauza coroziunii și a depunerilor ce apar în funcționarea normală a instalației.

    Adaugă în coș

Coș

Your Cart is Empty

Înapoi în magazin